| |
Видео
Шинэ мэдээ
Шаржигнуур тахиа хийх арга
Орц: (1порц)
-Тахианы гуяны цул мах 200гр, єндєг 1ш, гурил 20гр, крахмал 20гр, ус 30гр, давс, хар перец
Сvмсэнд: Ургамлын тос 10гр томат паст 15гр, крахмал, элсэн чихэр, давс, vсv, улаан перец
-Тахианы махаа 30гр орчим хэсэглэн хэрчээд давс, хар перецээр амтална. Єндєг, крахмал, гурилаа усаар зуурч амталсан тахианы махаа хийж холино. 140-160хэм хvртэл халаасан их ургамлын тосонд хийж шаргал хайрс тогттол нь 5-7минут орчим шараад салат навч дэвссэн зуушны тавагт гаргаж дээр нь бэлтгэсэн сvмсээ асгаж олгоно. Энэхvv зоог нь илчлэг ихтэй, шингэц сайтай юм.